na rajdzie łatwo o uszkodzenie przewodów, więc płyn wymieniamy często ( a w zasadzie dolewamy) wydaje mi się, że wymiana co 2-3 lata powinna mieć miejsce.
Dzięki ja tez tak myślę ale chciałem się upewnić ,jeszcze jedno -jeżeli auto stało nie jeżdżone prawie 8 mcy,to powinno się zmienić wszystkie płyny czy raczej nie , mam na myśli (oleje itd.).
Muzeum SKODY w Czechach obok fabryki w Mladá Boleslav SKODA zaprezentowała nową koncepcję swojego muzeum, które powstanie tuż obok głównej fabryki producenta w Mladá Boleslav w Czechach. Zmiany mają na celu przybliżenie zwiedzającym historii marki od początków ...
Mistrzowskie szlify Toyoty GR Yaris Zaprojektowany z myślą o sporcie, produkowany w specjalnej fabryce, testowany przez gwiazdy motorsportu. Toyota GR Yaris ma wszystkie przymioty najbardziej wyjątkowego hot hatcha na rynku. Prezes japońskiego koncernu, Akio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.