na rajdzie łatwo o uszkodzenie przewodów, więc płyn wymieniamy często ( a w zasadzie dolewamy) wydaje mi się, że wymiana co 2-3 lata powinna mieć miejsce.
Dzięki ja tez tak myślę ale chciałem się upewnić ,jeszcze jedno -jeżeli auto stało nie jeżdżone prawie 8 mcy,to powinno się zmienić wszystkie płyny czy raczej nie , mam na myśli (oleje itd.).
Nowy Nissan LEAF Przenosząc technologię Zero emisji na nowy poziom, nowy LEAF produkowany w Europie będzie miał swój światowy debiut w Genewie. Nowy LEAF, który został zaprojektowany i opracowany ze szczególnym uwzględnieniem ...
Ford Focus - kompaktowy hatchback do miasta W przypadku tego modelu najniższym spalaniem charakteryzuje się silnik Diesla 1.5 TDCi ECOnetic o mocy 105 KM. Producent deklaruje, że średnie zapotrzebowanie na olej napędowy jednostki to 3,4 l/100 km (w mieście: 3,8 l/100, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.