Wymiana radia

26 Mar 2010, 09:00

Witam. Od razu na wstepie zaznacze , ze jestem w tym temacie calkiem zielony. Od 2 dni jestem posiadaczem auta vauxhall vectra z 1997 r. Wczoraj postanowilem wymienic w nim radio poniewaz byl to jakis stary kaseciak. Wyciagnelem radio z poprzedniego auta (golf 3) radio to jakis pioneer , model dopisze pozniej , jezeli jest istotny. Nastepnie wyciagnalem radio z vauxhalla , zabieram sie do przepiecia a tu odziwo nie pasuje ani ta duza kostka , ani kabel do anteny. Czy jest mozliwosc przerobienia tych wtykow ktore sa w aucie zeby pasowaly do tego radia? jezeli tak to ile takie zabieg kosztuje i gdzie sie najlepiej zglosic?
sxatan
Nowicjusz

Miejscowość: Nowogrodziec

26 Mar 2010, 10:20

Nie miałem syku z anglikami ale powinno być tak samo jak w Oplu bo nie wiem czy wiesz ale Vauxhall to po prostu Opel poszukaj kostki tu - [link do oferty na Allegro wygasł]
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    [S] TT 8N 1,8T / 328Ci e46 / CLK 200K w208 / C70 I 2,4T
    Podstawowe kryteria zestawienia: - auto z nadwoziem coupe - benzynowy silnik o mocy ok. 200KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 1,8T - 225KM - BMW ...