Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wstawiać elektroniczny silnik tez się nie opłaca. Taka operacja pochłonie minimum 10 tysPaulLuk napisał(a):nie opłaca się go remontować,
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kao napisał(a):A elektryka, Skrzynia, Licznik, Programowanie imo, dobranie/przerobienie łap silnikowych? Miska, może przeróbka sanek a juz nie wspomne o tym ze trzeba położyć nowy rozrząd i sprzęgło a jeszcze masa drobnych rzeczy jakich nie jesteś w stanie przewidzieć także umocz ręce w zimnej wodzie i daj sobie liścia na 2 policzki żebyś się obudził.
PaulLuk napisał(a):Siemanko przybyłem z pytanie czy da się wstawić silnik 1.8t do audi 80 b3 obecnie siedzi tam 1.6 ale nie ma ciśnienia i nie opłaca się go remontować, założona instalacja gazowa.
demirbiras napisał(a):Przy używkach, słupkach i tych najstarszych 1,8T da radę się zamknąć w 5-5,5k,
Kao napisał(a): daj sobie liścia na 2 policzki żebyś się obudził.
Kao napisał(a):Z Tobą to rozmowa jak ze ślepym o kolorach. Ja juz nie podejmuje dyskusji swoje powiedzialem. Taka jest różnica miedzy nami ze ja mam okazję obcować z takimi robotami lub projektami a Ty je widzisz jedynie ma YT.
A Ty lekarza psychiatrę trollu forumowy!szybki napisał(a):Ja Ci mówię zmień dilera
demirbiras napisał(a):Ok to skoro robiłeś swap z Audi 80 B3 na 1,8T AEB to rozpisz proszę ile co kosztuje, skoro wiesz lepiej.
demirbiras napisał(a):A Ty lekarza psychiatrę trollu forumowy!