witam proszę mi powiedzieć czy silnik od skrzyni manualnej będzie pasował do skrzyni automatycznej . Jest to silnik Dodge Caravan 2,4 benzyna rok 2000 wizualnie wygląda tak samo ale czy mocowania skrzyni są pasujące, człowiek od którego kupiłem silnik mówił ze to musi pasować . Z góry dzięki za odpowiedzi . pozdrawiam Szymon
bunclik napisał(a):proszę mi powiedzieć czy silnik od skrzyni manualnej będzie pasował do skrzyni automatycznej .
Powinien pasować, raczej nie robili innego mocowania do skrzyni automatycznej i innego do manualnej. Musieli by wtedy produkować dwa rożne bloki silnika.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
ALPINE A450 Będąca bezpośrednim następcą modeli Alpine z okresu "niebieskiego", Alpine A450 nie musi już walczyć o zwycięstwo w klasyfikacji ogólnej wyścigu 24H Le Mans. Jej nazwa jest nawiązaniem do dorobku modeli A441, A442 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.