Wymiana sprzęgła Alfa 146

28 Gru 2010, 16:08

Witam!

Sprzeglo w swojej alfie jest na wykonczeniu. musze je wymienic. nie wiem tylko jakiej firmy kupic. chodzi o to zeby nie przeplacic a i zeby nie bylo jakims chinskim pomiotem. pomozcie!!!
Goldiasz
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

29 Gru 2010, 08:12

SACHS lub Valeo i masz spokój, z tańszych masz LUK'a i cała masę włoskich zamienników ale ja zawsze zakładam sachs lub valeo.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

29 Gru 2010, 14:23

Dzieki za rade. znalazlem na jednym sklepie sprzeglo SACHSA albo VALEO. Rzuc pokiem moze. Duza roznica w cenie pomiedzy tymi dwoma firmami sprzęgło alfa . VALEO chyba bedzie oki, jak uwazacie?
Goldiasz
Nowicjusz

29 Gru 2010, 23:47

Załóż valeo to producent który dostarcza do fabryk na pierwszy montaż. Arwit nie wiem co to za firma nie miałem styczności może bardzo solidna a może właśnie robią tani chłam. Jak założysz bubla to obyś wkrótce skrzyni znów nie ściągał.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

02 Sty 2011, 11:37

Luk też dostarcza swoje części do fabryki na pierwszy montaż.
Maki
Początkujący

Miejscowość: z daleka

10 Sty 2011, 10:47

dzwonilem do tego sklepu i powiedzieli,ze te sprzegla arwit to europejskie zamienniki. nie sa to te chinskie szajsy co sprzedaja niektorzy, zagwarantowali, ze nie bedzie problemu. wzialem tego arwita ostatecznie. dam znac jak juz dostane i zaczne na nim jezdzic.
Goldiasz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Audi A3 w testach Euro NCAP otrzymało 5 gwiazdek
    Audi A3 otrzymało od jurorów Euro NCAP pięć gwiazdek. Najwyższą ocenę model A3 dostał za ochronę kierowcy i pasażera siedzącego z przodu, w teście zderzeniowym przednim i bocznym. Również dzieci są bezpieczne ...