W moim peugeocie 407 - sedan wyciaraczki daja się we znaki. Guma zacina się na szybie orzez co harczy no inie zgarnia dokladnie wody a robi raczej mazy. Postanowiłem więc kupić nowe pióra. Powiedzcie mi jaka firmę doradzacie ? Myślałem nad Boschem, czy to dobry wybór ?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Przeprojektowane i komfortowe wnętrze wysokiej jakości - Dacia Duster Optymalne ergonomicznie miejsce kierowcy które przy wsiadaniu do auta uwagę zwraca na całkowicie przeprojektowane miejsce kierowcy, zapewnia ono komfortowe użytkowanie auta na co dzień. Pierwsze wrażenie - Nowa, powiększona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.