Samochód:: Yaris Hybrid Witam serdecznie, mam pytanko Posiadam Yaris hybrid z marca 2017 i chcialbym wymieniac zegary na poliftowe po czerwcu 2017 czy jest to wogule mozliwe? a jesli tak jak to zrobic lub gdzie moge to zrobic i za ile chcialbym tez zeby w nowych zegarach byl ten sam przebieg jaki mam teraz Dzieki za pomoc i info
Możesz wrzucisz zdjęcie jaki masz obecnie licznik? W Yarisce w wersji III były dwa liftingi i z tego co widzę w wersji po pierwszym lifcie i tej po drugim liczniki mają takie same złącza przy liczniku ale na pewno obudowa jego jeżeli chodzi o deskę jest inna. Dlatego nie da się go podmienić 1 do 1 nawet jak będzie działał po podłączeniu.
Popiel napisał(a):chcialbym tez zeby w nowych zegarach byl ten sam przebieg jaki mam teraz
No tu trzeba by było znaleźć kogoś kto zaprogramuje przebieg taki jak masz obecnie na starym liczniku.
Chcialem dodac zdjecie ale jakos nie chce wejsc, teraz mam licznik z predkosciomierzem na środku z przebiegiem 49195 mil a chcialbym ten po liftowy z wyslwietlaczem po środku
Widzę, że dodałeś więc załączam do postu. Masz go w milach to auto z kierownica po prawej stronie?
Co do licznika to tak się domyślałem ze to będzie ten. Nowszy licznik ma takie same złącza i tu chyba kształt jego jest taki sam więc jest szansa, że będzie pasował. Tu licznik o który pewnie Ci chodzi [link do oferty na Allegro wygasł] Dobrze by było jak byś znalazł kogoś kto zajmuje się licznikami i będzie w stanie zaprogramować w nowym taki sam stan licznika, a przy okazji pomoże w podłączeniu bo mimo iż złącza pasują z tego co wiem nie oznacza to że po podłączeniu taki licznik będzie działał.
Najbezpieczniejszy samochód 2017 roku w testach Euro NCAP Każdego roku Euro NCAP publikuje wyniki testów Najlepszy w swojej klasie (Best in Class). Oceniane są wszystkie samochody wprowadzone na rynek w danym roku, a finalna ocena jest średnią ważoną wyników uzyskanych ...
7 rzeczy o których kierowca powinien pamiętać przed wyjazdem na święta W nadchodzącym okresie świątecznym można spodziewać się wzmożonego ruchu na polskich drogach. Jak zadbać o to, by spokojnie i bezpiecznie dotrzeć do swoich bliskich? Święta Bożego Narodzenia to czas spotkań w gronie najbliższych. ...
Prawie, to znaczy zegary dzialaja ale te ktore kupilem byly od najlepsze wersji dlatego pokazuje bledy ( brak przedniej kamery) , wymienilem rowniez przyciski w kierownicy i niestety prawa strony nie dziala ta od obslugi komputera, , teraz wystarczy podjechac do Toyota podpiac pod orginalnego kompa i wszystko bedzie dzialac, Niestety w Uk nie chca lub nie umieja mi tego zrobic dlatego musze czekac na wyjazd do PL
Dzięki, ja miałem więcej szczęścia, po wymianie zegarów dostałem nowe funkcje, lepszy komputer, informacje o otwartych drzwiach, rozpoznawanie znaków i inne, dodatkowo fajnie widać jak ładują się baterie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.