Wymuszenie z OC. Co mam robić?

22 Sie 2010, 21:51

Witam. Mam nie lada problem. Jest pewna osoba która twierdzi że miałem z nią kolizje. Lecz niestety prawda jest taka że żadnej kolizji na drodze nie było. Od razu znaleźli się świadkowie którzy od razu potwierdzili wersję owego poszkodowanego.
Myślę że chodzi tu o wymuszenie kasy z mojego OC, oświadczenie nie spisaliśmy ponieważ odmówiłem. niewiem co mam robić. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
n5300
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

22 Sie 2010, 21:57

n5300 napisał(a): oświadczenie nie spisaliśmy ponieważ odmówiłem. niewiem co mam robić

Cześc "krajan".Na Twoim miejscu sam bym zgłosił sprawę na policji i wyjasnil o co faktycznie chodzi...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

22 Sie 2010, 22:01

ja mam Kolego ubespieczenie w warcie. Wypadek miał miejsce w pyrlandii. jutro jade do ubespieczalni zglosić sprawę....

[ Dodano: 23 Sierpień 2010, 11:25 ]
Tak więc byłem u ubespieczyciela i dostałem tylko jedną radę no dwie.

Nic nie podpisuj i jedź prosto na policje. i też tak zrobię
Kupię Trabanta 601 Sedan. Stan obojętny może być bez przeglądu i ubespieczenia.
n5300
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Volkswagen Touareg I
    Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...