Wyposażenie biura

26 Paź 2017, 11:57

Witajcie! Potrzebuję kupić akcesoria biurowe, przede wszystkim tablice do pisania w dużej ilości w dobrej cenie . Poradźcie mi gdzie kupić takie najlepiej ? Czytałem że na "biuro szkoła" mają bardzo dużą ofertę takich rzeczy . Kupowaliście u nich już ?
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

29 Lis 2017, 12:14

nie slyszalem o nich, w ktorych miastach maja oddzialy?
cichanoc
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 07 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audia A5
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006

19 Gru 2017, 07:10

Dziwne pytanie - od czego jest Google.
Poza tym słyszałeś o takich sklepach jak Castorama, OBI, Mrówka i inne?
Ewentualnie odpowiedniki internetowe np tutaj: Tablica suchościeralna magnetyczna, flipchart.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

26 Sty 2018, 15:37

U mnie w firmie doskonale sprawdzają się takie szafy szafy kartotekowe mam dwie, ale też posiadam takie zamykane na klucz wysokie, można na koniec dnia zamknąć to co wartościowsze w firmie.
waldemar111
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 02 1989
Auto: G3

21 Lut 2018, 23:31

Mi ostatnio szef kazał wyszukać sklep z fotelami pracowniczymi. Znalazłam taki -wiki meble. Z tego co wiem, to szef już tam u nich zamówił chyba 10 foteli. Ciekawa jestem jak te fotele będą wyglądać w rzeczywistości bo w na zdjęciach naprawdę fajnie się prezentują. A i ceny w porównaniu z innymi sklepami - całkiem przystępne. W każdym razie czekam z niecierpliwością na przesyłkę.
bamana
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 10 1983
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Picanto LPG (bi-fuel) - małe zwinne i oszczędne auto
    W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na samochody małe o niskich kosztach eksploatacyjnych, Kia przygotowała wersję "dwupaliwową" najmniejszej pod względem wymiarowym linii Picanto. Debiutująca na 65 frankfurckim Salonie ...
    Alfa Romeo Disco Volante Spyder
    Kolejnym dowodem na to, że Włosi doskonale znają się na tworzeniu kabrioletów, jest Alfa Romeo Disco Volante Spyder. To samochód bazujący na coupé Alfa Romeo 8C Spider, ale w istotny sposób przerobiony ...