REKLAMA
Siema !
Jakiś czas temu ze znajomymi postanowiliśmy wybrać się gdzieś w Polskę. Jako, że dysponujemy moim 4-runnerem który ma jedynie 30' At jeżeli chodzi o udogodnienia( ps założyłem ten gaz wreszcie @pocieszny - instalacja brc sekwencja) postanowiliśmy nie przeginać pały z trudno dostępnymi miejscami z dala od cywilizacji, lecz jakieś drobne elementy surwivalu napewno będą.
Trasa mniej więcej będzie przebiegała od Wałbrzycha w kierunku Opola, ominiemy Kraków przy górach i potem wschodem Polski, do morza, gdzie zawitamy do mojego kumpla do pensjonatu w Jarosławcu i z tamtąd albo prosto na Wałbrzych albo gdzieś jeszcze zachaczymy
A do Was mam taką prośbę jeżeli ktoś, wcześniej odbył taką wyprawę albo jej część albo mieszka w okolicy wyżej wymienionych miejsc to jakby chciał i mógł to niech podzieli się jakimiś ciekawostkami, z których ja i potomni moglibyśmy skożystać. Trasę mamy zaplanowaną w większości, lecz przydałoby się ją urozmaicić jakimiś fajnymi miejscami w które można dostać się terenówką taką jak nasza.
Gównie chodzi tu o wschód Polski, ponieważ ten region jest nam najmniej znany.
- zabytki ciekwoski bunkry co kolwiek
-drogi, dukty szutry,
-miejsca noclegowe agroturystyka poligony itp,
mniej więcej o takie parametry nam chodzi no i oczywiście większe bądź mniejsze namiary też się przydadzą
z góry dzięki za pomoc i ten temat taki troche off będzie w stosunku do tych wszystkich o motanie itp