Wyprzedaże rocznika 2008

14 Sty 2009, 22:41

Witam, czy kupował ktoś z Was samochód na wyprzedażach z poprzedniego rocznika? czy się opłaca, czy da rade wynegocjować coś więcej jak już upust cenowy otrzymujemy? mój tata zastanawia się nad fiatem bravo 1,4 benzin i promocją "roczne ferie" w fiacie. co sądzicie o takich promocjach? no i o samochodzie też bym prosił opinie;) dziękuję
interkuli
Nowicjusz
Awatar użytkownika

15 Sty 2009, 11:25

Fiat to tylko Fiat Negocjacja ceny zależy indywidualnie od każdego dilera pamiętaj kupując nowego w najlepszej cenie to i tak stracisz jak go wyprowadzisz z salonu Nie są to sam bezawaryjne mam przekonanie na sam mojej córki Stilo 2004r Po 0,5 roku powiedziała że woli jeżdzć używanym anie Fiatem non stop pokazywały sie błędy na komputerze i niepewność jazdy Obecnie jeżdzi używaną Hondą z 2006 i wszystkie problemy się skończyły Przemyślcie to i przed kupnem zasięgnijcie dorad osób kompetentnych
fredas
Początkujący

15 Sty 2009, 12:04

uwazam, ze warto przejechac sie do salonu, wziac auto na jazde probna a pozniej starac sie negocjowac. poza tym w takich promocjach nie ma nic zlego. diler idzie na reke i daje rok wolnego w splacaniu rat to dobre szczegolnie teraz, gdy jest problem z kasa u wielu osob.
wizard
Nowicjusz

15 Sty 2009, 15:42

nie ma co dramatyzować, że po wyjechaniu z salonu zaraz stracisz. Jak cię stać to bierzesz. Najważniejsze żeby dokonać dobrego wyboru, wtedy masz auto na lata i nie musisz znowu kupować następnego ;) to jest deal!
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

15 Sty 2009, 16:01

Ja kupiłem Passata w salonie w Niemczech i z powodu tego że brałem tam już dużo osób dla formy miałem 25% upust :D sam się zdziwiłem naprawdę spoko firma. Jest to rocznik 2008.
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków