Wyrejestrowanie samochodu

17 Paź 2013, 19:19

Witam przeczesałem wiele tematów i forum o tym fakcie ale nie było konkretnej odpowiedzi
Jedni mówili o umowę fikcyjnej sprzedaży inni odradzali sfingowanie kradzieży itd ale już sam nie wiem pomocy większość odpowiedzi były już z dawna i nie wiem czy przepisy się nie pozmieniały
Auto to tico po wypadku szrociaż daje 400 zł :shock: ale chcę z niego zrobić buggy lub coś w tym stylu :naughty:
Z góry dzięki za pomoc
Chodzi oczywiście o to żeby samochód został :D :evil:
Giepek
Nowicjusz

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Tico
Silnik: 796
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

20 Paź 2013, 17:29

Giepek napisał(a):Jedni mówili o umowę fikcyjnej sprzedaży inni odradzali sfingowanie kradzieży itd ale już sam nie wiem pomocy większość odpowiedzi były już z dawna i nie wiem czy przepisy się nie pozmieniały
W tym temacie nic się nie zmieniło-dokumenty ze złomowania do WK a wtedy dopiero następuje wyrejestrowanie pojazdu.Innej mozliwości nie widzę... :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Mercedes-Benz Actros 1851 4×2 LS Bluetec 6 generacji
    Na noworoczny test do naszej redakcji trafił ciągnik siodłowy Mercedes-Benz Actros 1851 4×2 LS Bluetec 6 najnowszej generacji w wersji z 510-konnym silnikiem i kabiną GigaSpace. Ciągnik połączyliśmy z chłodnią do przewozu ...