REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Jestem ograniczony bo śmieszy mnie sped bryk 800 konnych w ciasnej uliczce?!Dla mnie to jest irracjonalne na poziomie umysłów chłopców w piaskownicy,ty porównujesz peleton kolarski ?!
Wogóle powiem ci tak.Umiejetność jazdy samochodem należy do najprostszych ,trenując nabywasz pewnych odruchow automatycznych,oceń tutaj umiejętności kierowcow w F1 jeśli wystarczy jeden cm w tym spedzie i koniec ,wystarczy tylko hasło ,dzisiaj ty masz Polakowi urwac koło ale zrób to inteligentnie.Dla mnie F1 nie istnieje bo jestem ograniczony,nie lubię przedstawień ,po to mogę iść do cyrku!Sam Kubica jest rozgoryczony bo chłopak przeciera oczy,dostrzega to czego ja się domyślam już od lat.Kubica to nie jakiś tam bubek ,,zresztą nie potrzeba być inteligentnym. Wyścigi na 1/4 mili nie uważasz za sportowe?!
To rywalizacja czysta,podobnie jak rajdy samochodowe,jeden za drugim w odstępie czasu,na spędy nie powinno mieć miejsca gdy bryki osiągają tak zawrotne prędkości,mnie F1 śmieszy i co ja zrobie?!Nie mieści mi się w mojej malutkiej mózgownicy ,gdy patrzę na start to już mam dość,popatrz na start bryk na 1/4 mili,To są starty a nie czekanie w kolejce jak po papier toaletowy za komuny!
PhantomASA1 napisał(a):Otto a powiedz mi czy tobie coś w F1 wydaje się irracjonalne czy wszystko według ciebie tam jest OK?!