REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Ale aby mieć najszybsze auto to trzeba mieć nietęgą głowę,na to trzeba oczywiście kasy,wszyscy zachwycają się obcą Formułą 1 a takie zawody to też nie byle co i u siebie,na swoim gruncie,bezpieczne,jeden drugiemu świni nie podłoży ,nie zajedzie drogi,startujesz i wygrywasz tym co sobie tuningowałeś ,nie czarujmy się tutaj może wygrać tylko najlepszy ,tutaj sędziego nie przekupisz ,nie oszukasz widzów.Taki sport rozwija,jest bezpieczny.To rywalizacja porównywalna do Golfa,snoockera ,szachów,tenisa.Szlachetna rywalizacja.
PhantomASA1 napisał(a):Ale aby mieć najszybsze auto to trzeba mieć nietęgą głowę,na to trzeba oczywiście kasy,wszyscy zachwycają się obcą Formułą 1 a takie zawody to też nie byle co i u siebie,na swoim gruncie,bezpieczne,jeden drugiemu świni nie podłoży ,nie zajedzie drogi,startujesz i wygrywasz tym co sobie tuningowałeś ,nie czarujmy się tutaj może wygrać tylko najlepszy ,tutaj sędziego nie przekupisz ,nie oszukasz widzów.Taki sport rozwija,jest bezpieczny.To rywalizacja porównywalna do Golfa,snoockera ,szachów,tenisa.Szlachetna rywalizacja.
wszyscy zachwycają się obcą Formułą 1
PhantomASA1 napisał(a):Niedawno wcześnie rano na ulicy Obornickiej we W-wiu usłyszałem ryk silników ,patrzę przez okno,na ulicy tylko dwa samochody kanciasty terenowiec typu Jeep Wrangler oraz sportowy czerwony samochodzik,nie zapomnę tego widoku,terenowiec czarny o długość pobił osobówkę,tak to wyglądało że pamiętam to do dzisiaj,spotkało się dwóch facetow na zupełnie pustej ulicy ,na pewno spojrzeli na siebie buńczucznie i wygrał ten ,który powinien przegrać z kretesem,na 100%Jeep był tuningowany,tego właściciel sportowego samochodu się nie spodziewał i to jest to.
ja formuły nie oglądam i nie ogladałem nigdy
Kubicy,ja podejrzewam,że Polak jest najlepszym kierowcą wśrod nich i co z tego?!Nie może tego udowodnić a dlaczego?!Zapytaj to tych którzy trzęsą tym sportem
Nie był dobrym kierowcą,udowodnil to a ja tego juz udowadniać nie muszę
gdyby przeżyl to znalazłby się na egzaminie powtórnym
PhantomASA1 napisał(a):No i tak bracie trzymaj !Jeśli zaczniecie koziołkować ,czasami zabijać się to oglądalnosć wam wzrośnie ba, tłumy będą walić ,wam jednak chodzi o coś innego o to by urwać tysięczną sekundy i rywalowi dokopać uczciwie,ja gdy widzę w F1 urwane koła zastanawiam się o co tam tak naprawdę chodzi ale cóż nie jestem inteligentny,kiedy spotkam kogoś z tych którzy tym światem trzęsą zapytam krotko ,o co wam chodzi ,tylko o pieniądze?! Wyobrażacie sobie rajdy samochodowe typu wszyscy naraz?!
Te rajdy oglądam chętnie ,jeden rusza po drugim w odstępie czasu ,to jest normalne,F1 jest dla mnie nielogiczne,kotłuje mi w mózgownicy ,zastanawiam się kto jest mądry a kto głupi,peletony przy prędkościach rzędu 300 km/h
w ciasnych zakrętach,wąskich uliczkach ?!Dla mnie to jest poronione,wyścig na 1/4 mili jest sensowny,cholernie sensowny!