REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
piratka napisał(a):Mieliście jakieś przykre kolizje albo wypadki na tym pasie?
Kara w wysokości mandatu nie jest wysoka ale cena życia nie ma swoich granic...
Ja proponuję przejechać się w godzinach szczytu autobusem i wówczas zrozumiecie, dlaczego wymyślili pasy dla busów w wielkich miastach.
MajkPZM napisał(a):Kara w wysokości mandatu nie jest wysoka ale cena życia nie ma swoich granic...
Sugerujesz, że jazda BUSPASEM może zagrażać życiu?Ja proponuję przejechać się w godzinach szczytu autobusem i wówczas zrozumiecie, dlaczego wymyślili pasy dla busów w wielkich miastach.
A ja proponuje zastanowić się o ile mniejsze korki byłyby gdyby nie było buspasów.
... a może powinieneś napisać:MajkPZM napisał(a):A ja proponuje zastanowić się o ile mniejsze korki byłyby gdyby nie było buspasów.
fourup napisał(a):... a może powinieneś napisać:MajkPZM napisał(a):A ja proponuje zastanowić się o ile mniejsze korki byłyby gdyby nie było buspasów.
- gdyby nie było cwaniakowania buspasem...
- gdyby nie było wjeżdżania na skrzyżowanie bez możliwości zjechania z niego...
- gdyby nie było tylu "zapominalskich", co to jadą lewoskrętnym do końca i przypominają sobie tuż przed skrzyżowaniem, że jednak mieli jechać prosto (a, że lewy pas wolny, a na środku korek, to kto by tam na to uwagę zwrócił...)...
- gdyby kierowcy zamiast cwaniakować/buraczyć zaczęli jeździć bez takiego ciśnienia?