w podobnych tematach masz troche o captivie, niekoniecznie jest zachwalana outlander ma diesla slabego poza tym podobno trzeszcza plastiki okrutnie i ogolnie slabo wyciszony, ja bym bral bmw x3 choc fanem nie jestem bemek
Jeździłem Captivą i autlanderem. Captiva jest masakrą jakich mało pod względem jakości wnętrza odgłosów z zewnątrz uczucie znajdowania się w aucie z lat 80. Odsprzedaż totalna klęska auto było w komisie z przebiegiem 8tyś km. o połowę taniej niż nowe i nie było nawet jednego telefonu przez 4m-ce aż zostało zamienione na inne auto. Jednym słowem "stołek" na kołach.
Ja też wziąłbym x3, bo koszty serwisu są porównywalne z e46 czyli nie porażają ale do najniższych nie należą. Tylko diesle tam nie są wybitne pod względem kosztów serwisu.
Systemy zautomatyzowanej jazdy - bezpieczeństwo na drogach Kiedy myślimy o samochodach przyszłości, w pierwszej kolejności przychodzą nam na myśl koncepty o śmiałych liniach czy napędzie wodorowym. Tak naprawdę jednak najbliższą, ważną zmianą w motoryzacji będzie masowe pojawienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.