REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie wiem czy to będzie zbędny komentarz.staff01 napisał(a):Zbędnym komentarzom z góry dziękuję i liczę na fakty.
staff01 napisał(a):Planuję wygrawerować sobie na kloszu odpowiednie litery ,aby wszystko niby się zgadzało
staff01 napisał(a):Pytanie czy taki zabieg przejdzie podczas kontroli policji
staff01 napisał(a):Planuję wygrawerować sobie na kloszu odpowiednie litery ,aby wszystko niby się zgadzało
Migi60 napisał(a):A dlaczego nic nie piszesz o czujniku samopoziomowania świateł ..
staff01 napisał(a):Zbędnym komentarzom z góry dziękuję i liczę na fakty.
staff01 napisał(a):ostatnio zainwestowałem w świtła HID i jestem z nich zadowolony.
staff01 napisał(a):Mam powazniejszą wadę wzroku ,dlatego zmieniłem żarówki, ponieważ wcześniej mój wzrok duzo szybciej się męczył jeżdżąc nocą.
staff01 napisał(a):Drugą opcją jest naklejka informująca o posiadaniu homologacji naklejana od środka klosza i od niej chyba zacznę.
staff01 napisał(a):Oryginalnie ksenon nie występował w tym modelu ,ale zawsze można dokupić klosze z taką homologacja i wszystko będzie jak najbardziej zgodne z prawem ,ale na to trzeba mieć € i brak innych wydatków.
staff01 napisał(a):Lampy mam dobrze ustawione ,także nikogo nie raże, a na krótkich nie mam 12000k
staff01 napisał(a): Nie spotkałem się jeszcze z tym ,aby ktoś w jakikolwiek sposób zwrócił mi uwagę ,także będę kontynuował jazdę na tych światłach.