"youngtimer" za 8000?

19 Mar 2013, 00:09

Ładna to ona jest na zdjęciach, Niemiec kupił Mercedesa i przez 20 lat zrobił 190k km aby sprzedać polakowi za grosze :ok:
kejran
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW 5
Silnik: 2.0
Skrzynia biegów: Manualna

19 Mar 2013, 02:09

Mercedes ślicznota :P mój braciszek miał 2 190 :) tyle, że w dieslu.... Trzeba było by go obejrzeć, żeby się przekonać. Kumpel rok temu kupił audi 80 w dieslu z belgi w stanie idealnym za 6000 więc może i są takie perełki :P
A co do wartburga to tatuś miał 2 nawet pamiętam ale raczej zbyt dynamiczne to one nie były... Jednak chyba się napaliłem na te E34, niestety mojego marzenia czyli w 124 coupe nie znajdę w odpowiednim stanie, cholernie drogie są te naprawdę ładne.
jackson24
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 08 1988
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nissan Almera n16
Silnik: 2,2 Di
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co nam grozi za używanie telefonu podczas jazdy?
    Polscy policjanci karali w zeszłym roku blisko 250 osób dziennie za korzystanie z telefonu podczas jazdy! Używanie smartfonu, gdy prowadzimy samochód, może doprowadzić do wielu niebezpiecznych sytuacji na drodze. ...
    Kia Picanto - samochód do miasta
    W Polsce do Kia Picanto należy nieco ponad 9 proc. rynku. Produkowany od 2003 roku, mały "Koreańczyk" doczekał się trzech generacji. Najnowszą wprowadzono w 2017 roku. Pod maską Picanto może się znaleźć jeden z dwóch ...