Witam. Otóż ostatnio znalazłem taką oto felgę i mam pytanie kojarzycie może do czego jest ta felga ? czy do samochodu czy do przyczepki bo ja nie mam pojęcia.
Mało danych - obejrzyj dokładnie i spisz wszystkie dane na niej wytłoczone, zmierz średnicę otworu i odległość miedzy otworami na śruby.. W necie mozna sobie znaleźć algorytm do znalezienia średnicy .. Bedziesz wiedział czy to jest 5x110 czy inna..
Na moje oko wygląda jak opona od przyczepki,ale ciężko powiedzieć jeżeli nie podajesz żadnych oznaczeń,pozostaje nam poczekać na szczegóły i wtedy będzie pewność.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena? Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.