Witam. Otóż ostatnio znalazłem taką oto felgę i mam pytanie kojarzycie może do czego jest ta felga ? czy do samochodu czy do przyczepki bo ja nie mam pojęcia.
Mało danych - obejrzyj dokładnie i spisz wszystkie dane na niej wytłoczone, zmierz średnicę otworu i odległość miedzy otworami na śruby.. W necie mozna sobie znaleźć algorytm do znalezienia średnicy .. Bedziesz wiedział czy to jest 5x110 czy inna..
Na moje oko wygląda jak opona od przyczepki,ale ciężko powiedzieć jeżeli nie podajesz żadnych oznaczeń,pozostaje nam poczekać na szczegóły i wtedy będzie pewność.
Voyager - boczne drzwi elektryczne ciężko odsuwają się ręcznie Wszyscy pewnie który mają Voyagera z elektrycznymi drzwiami doświadczyli z nimi pewnych problemów. Jednym z nich jest właśnie odsuwanie ich przy którym trzeba używać bardzo dużo siły. Elektrycznie chodzą ...
Jak bezpiecznie wyjechać z zaspy śnieżnej? Padający śnieg w połączeniu z wiejącym wiatrem powoduje powstawanie zasp śnieżnych, głównie na poboczach dróg. Jazda przez zaspy wymaga wysokich umiejętności i odpowiednio przygotowanego samochodu. Pojawiające ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.