REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jakoś do mnie bardziej przemawia Nissan niż kanciasta Bora na którą bym się zrzygać nie chciał.krizz napisał(a):Na pewno się lepiej prezentuje niech sam kupujący zdecyduje co mu bardziej się podoba, zapewne bora bo ona jakoś wygląda nie to co nissan...
Chyba założę temat. "Najbardziej Polskie teksty z forum"krizz napisał(a):najlepsze mocne samochody pochodzą z grupy VAG nie ma co się oszukiwać
krizz napisał(a):najlepsze mocne samochody pochodzą z grupy VAG nie ma co się oszukiwać
krizz napisał(a):Niemieckie samochody są najmocniejsze, bmw czy audi nawet żyłowane przez młodego jeszcze pojezdzi a taki ford czy peugot to pogubi podczas jazdy przez młodego i gniewnego wszystkie części
ja nie wiem co Ty bierzesz ale widzę że działakrizz napisał(a):Po prostu samochody niemieckie są porządne, masywne czuje się to coś w nich po prostu taka jest prawda
jestem zaKoniu napisał(a):Chyba założę temat. "Najbardziej Polskie teksty z forum
chyba przy bardzo małych przebiegachKoniu napisał(a):Zawias w B5-tce na 2 lata
Weź Ty juz lepiej nic nie pisz bo jestem skłonny dać Ci w niedługim czasie warna Jak nie znasz się na rzeczy ew uznajesz tylko "najmocniejsze" niemieckie auta to lepiej nic nie pisz bo tylko wprowadzasz ludzi w błąd i się kompromitujeszmateo199214 napisał(a):wgnieć sobie palcem blache przy słupku w maździe 6 a spróbuj w passacie B5