Z diesla na benzyna/ lpg, do 10-12 tyś

03 Gru 2014, 01:08

mateo199214 napisał(a):Ja nie mam zamiaru startować na moderatora,piszę sobie na luzie i to co uważam za słuszne także mi nie zależy.

To moja rada jest tak zanim coś napiszesz pomyśl dwa razy a do tego skonsultuj/przeczytaj i najlepiej przejedź się...

Przekazujesz skrajnie głupie slogany z których może ewentualnie wyjść problem przyszłemu adeptowi sztuki obchodzenia się z wieśwagenami.

Jeżeli twierdzisz że wieśwageny produkowały takie super auta to poprzyj to konkretami a nie ogólnikami z których nic nie wynika.

Więc proponuje zacznijmy od lat 90ych zaprezentuj nam na przykładzie populusów tą superaśność np; golfa/polo/passata... Zaprezentuj nam jakie to są konstrukcje, jakie mają silniki, jakie nowinki techniczne/bajery itp. Do tego jeszcze podaj czym zasłynęły/ co wniosły w motoryzacji... Tylko prosiłbym Cie o nie pierniczenie o topowych modelach które wychodziły w 1/1000 całej populacji lub o jakiś prototypach spotykanych na wystawach/targach/wyścigach....

Proszę wykaż się a ja Co odniosę to do technologii Japan z tamtych lat. Udowodnij na że znasz się na czymś a nie tylko coś powtarzasz bez wiedzy o tym.

krizz napisał(a):Niemieckie samochody są najmocniejsze, bmw czy audi nawet żyłowane przez młodego jeszcze pojezdzi

Głupszego tekstu nie słyszałem... :ok:

Czekam na konkrety....
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

03 Gru 2014, 19:44

szybki napisał(a): krizz napisał(a):Niemieckie samochody są najmocniejsze, bmw czy audi nawet żyłowane przez młodego jeszcze pojezdzi

Głupszego tekstu nie słyszałem... :ok:

poopieram, głupota do kwadratu :yes:

Jest tu pełno ludzi znających się na motoryzacji i jakoś nikt nie jeździ VAGiem... Przypadek? Nie sądzę. :mrgreen:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

03 Gru 2014, 21:22

dzida napisał(a):szybki napisał(a):
krizz napisał(a):Niemieckie samochody są najmocniejsze, bmw czy audi nawet żyłowane przez młodego jeszcze pojezdzi

Głupszego tekstu nie słyszałem...

poopieram, głupota do kwadratu

Jest tu pełno ludzi znających się na motoryzacji i jakoś nikt nie jeździ VAGiem... Przypadek? Nie sądzę.

Ja też popieram zdanie szybkiego, tylko kolega krizz myśli jak typowy polak i rozsiewa stereotypy, że jak grupa VAG to świetne auto.
Ja powiem tak sam jeżdżę VW Polo i nie narzekam na nie wcale choć może przydałoby się czasem te parę koni mechanicznych więcej ale to wiadomo. Tak to auto jest bezawaryjne i w razie czego części nie są zbyt drogie i łatwo dostępne. Ale jak miałbym kupić nowszego VAG-a czyli po ok. 2005 roku to wolałbym chodzić na pieszo niż jeździć TSI czy 2,0 TDI (zwłaszcza na PD) albo jeszcze FSI, tfsi, bo to złomy i moje polo obecnie ma prawie 190000 km przebiegu i w związku z tym ciekawi mnie czy wyżej wymienione silniki tyle wytrzymają bez remontu (chyba nie :no: ). Jak kiedyś będę kupował inne auto to raczej nie będzie to już VAG tylko coś innego. A po resztą jak kolega krizz mówi że vag jest taki najlepszy to ciekawi mnie ten sam fakt co dzide że mało osób na forum jeździ VAG-ami a większość innymi markami.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota na targach w Genewie
    Salon Samochodowy w Genewie pokazał, że najbliższe kilkanaście miesięcy zapowiada się w Toyocie ekscytująco. Już w czerwcu w salonach pojawi się jeszcze ładniejsze AYGO, przyszłoroczny Auris będzie miał dwa napędy hybrydowe ...