REKLAMA
mateo199214 napisał(a):Ja nie mam zamiaru startować na moderatora,piszę sobie na luzie i to co uważam za słuszne także mi nie zależy.
To moja rada jest tak zanim coś napiszesz pomyśl dwa razy a do tego skonsultuj/przeczytaj i najlepiej przejedź się...
Przekazujesz skrajnie głupie slogany z których może ewentualnie wyjść problem przyszłemu adeptowi sztuki obchodzenia się z wieśwagenami.
Jeżeli twierdzisz że wieśwageny produkowały takie super auta to poprzyj to konkretami a nie ogólnikami z których nic nie wynika.
Więc proponuje zacznijmy od lat 90ych zaprezentuj nam na przykładzie populusów tą superaśność np; golfa/polo/passata... Zaprezentuj nam jakie to są konstrukcje, jakie mają silniki, jakie nowinki techniczne/bajery itp. Do tego jeszcze podaj czym zasłynęły/ co wniosły w motoryzacji... Tylko prosiłbym Cie o nie pierniczenie o topowych modelach które wychodziły w 1/1000 całej populacji lub o jakiś prototypach spotykanych na wystawach/targach/wyścigach....
Proszę wykaż się a ja Co odniosę to do technologii Japan z tamtych lat. Udowodnij na że znasz się na czymś a nie tylko coś powtarzasz bez wiedzy o tym.
krizz napisał(a):Niemieckie samochody są najmocniejsze, bmw czy audi nawet żyłowane przez młodego jeszcze pojezdzi
Głupszego tekstu nie słyszałem...
Czekam na konkrety....