REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
TaxowkarzKRK napisał(a):No tak, tylko wiesz o co chodzi. Ja mam 2-3 lata wzglednego spokoju.
TFSI napisał(a):Daj sobie spokój z Loganem,ani to do dupy nie podobne,komfortu praktycznie zero,słabe silniki a o wyposażeniu już nawet nie ma co mówić.To moje Espero które jak do tej pory kosztowało mnie prawie 5000zł jest lepiej wyposażone (full opcja).A Aveo podobnie wygląda.100razy wole kupić Passata albo znaleść za te pieniądze auto w jak najlepszym stanie,od 1 czy 2właściciela,serwisowane i z książka serwisową.I nie pisze tego ot tak tylko poprostu przez moje ręce przewineło sie już nie jedno auto i poprostu wiem jak sie sprawa ma z większością modelów.Widze że jesteś z Krk więc zobacz na to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] auto ma wmiare dużo miejsca w środku,bardzo pojemny bagażnik (nawet w hatchbacku).Na dłuższe podróze potrzebne różne skrytki w aucie - na soczki,zabawki,kawę itd.Moim zdaniem opcja warta rozważenia.
JerzyB333 napisał(a):TFSI napisał(a):
swietne auto mu poleciles![]()
Z deszczu pod rynne: ta octavia jest w kolorze niebieski akryl ktory jest uwielbiany wrecz przez przedstawicieli handlowych. Po 2gie jest serwisowany, ale wierz mi flory serwisuja auta nawet z 300tys. przebiegiem(ta prawdopodobnie taki ma skoro "uczciwy sprzedajacy" nawet nie blaznil sie podawaniem go do ogloszenia.
LUDZIE! to taksowkarz on autem zarabia! Kazda naprawa to dla niego strata $ dlatego e3letnia octavia po przedstawicielu to dla niego samobojstwo, tak samo jak okazje w stylu cordoby czy focusa(wierz mi barol dobrego auta rocznego w niemczech za tyle nie kupisz- nierealne).
a kierowcow. Dziekuje
MajkPZM napisał(a):Często jezdze taksówkami zwłaszcza w piątki/soboty z okolic rynku w krakowie, jak wchodze na postoj taksówek to wsiadam do auta w którym bede się czuł najbardziej komfortowo.