REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bzyku napisał(a):BMW jest fajne, też o niej myślałem poważnie, ale ze względu na ceny części niestety odpada, a i tylny napęd jeszcze chyba nie dla mnie. Właśnie mam nadzieję, że utrzymanie Alfy jest tańsze niż BMW, choć pewnie droższe niż np Lanceta...
Rom33 napisał(a):Jeśli chodzi o Volvo to do 35tyś i minimium 2008 będzie ciężko znaleźć coś dobrze utrzymanego.
Nie wiem co kolega Vermin miał na myśli pisząc "Ale Volvo i frajda z jazdy???!!!" ????????
Rom33 napisał(a):Vermin, ok poniekąd się z Tobą zgadzam wszystko zależy jak się się chce jeździć i na czy ma polegać frajda z jazdyJak dla mnie komfort jazdy, szczególnie trzymanie na zakrętach jest bajeczne w Volvo. Każdy ma inne doświadczenia i gust. Wybrałem markę, którą jeżdzę ze względu właśnie na komfort jazdy, bezpieczeństwo, dynamikę silnika, design, wykończenie i jakość materiałów oraz koszty eksploatacji. Nie mam nic do innych marek. Po niemal roku użytkowania samochodu mogę tylko polecać markę a to co ktoś wybierze to już jego sprawa.
Pozdrawiam.
Rom33 napisał(a):Tak tutaj pomagamy znaleźć odpowiedzi na pytania autorom tematów ale nikt nie z nich nie pisze na co się zdecydował. Nasze dyskusje tutaj przypominają raczej wróżenie z fusów bo nie znamy żadnych efektów. Może Admini znajdą rozwiązanie na to?
bzyku napisał(a):Tak naprawdę S60 i 159 to moje dwa typy, Lancer to przyzwoity rozsądek. W mojej głowie ciągle chodzi, że BMW, Volvo, Audi, Mercedes to marki drogie w utrzymaniu, a co do Alfy to właśnie próbuję się dowiedzieć. Gdyby nie obawa o utrzymanie, pewnie kupiłbym S60 lub 159.