REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mankovsky napisał(a):Czyli np objade takie s3, jakieś golfy w gti co mają +/- 300-350 km takim 250 konnym coltem?
Mankovsky napisał(a):Co masz na myśli, że im mniej modów tym lepiej?
Mankovsky napisał(a):Czyli np objade takie s3, jakieś golfy w gti co mają +/- 300-350 km takim 250 konnym coltem?
Bartolekk napisał(a):Nie ma szans - Colt ośka + waga piórkowa, przód słabo dociążony
a S4 B5 ma stały napęd + 2 turbiny
Bartolekk napisał(a):Obawiam się że mój golf V GTI w wersji z dsg zrobiony na 250 koni objechałby Colta 200 konnego, bo inna masa + błyskawiczna skrzynia automat.
Mankovsky napisał(a):A Ty co byś wziął szybki(inni też się mogą wypowiedzieć) w budżecie powiedzmy 15 tysięcy i 20 tysięcy złotych?
Mankovsky napisał(a):Jak z trakcja w tym colcie?, przy 200+/- km nie da się nim ruszyć?
Mankovsky napisał(a):Dlatego właśnie to mi się podoba w quattro, że jak zrobię 400 km to i tak będzie trakcja
Mankovsky napisał(a):Koszta 2.7bit będą dużo większe niż 1.8t, chodzi mi o eksploatacyjne, serwis i opłaty
Mankovsky napisał(a):A i szybki właśnie.. Jak wyglądają sprawy eksploatacyjne w colcie?
Bartolekk napisał(a):Ja mam u siebie opony 17tki, auto waży z 300 kg więcej niż Colt, program fabryczny a nie nawalony momentem od szalonego tunera i przy obecnej pogodzie 1 biegu nie mam, dwójka różnie czasem jest a czasem też mieli.
To w nakoksowanym Colcie, nie trudno się domyśleć jak będzie.