REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bartolekk napisał(a):Szkoda czasu, zabawy i pieniędzy a słuchanie ludzi zakochanych w miejskim gokarcie
Bartolekk napisał(a):ankovsky, odpuść Colta taka moja rada.
Szkoda czasu, zabawy i pieniędzy a słuchanie ludzi zakochanych w miejskim gokarcie, który jeśli chodzi o dobre starty jest po prostu głupią opcją jest co najmniej średnie.
szybki napisał(a):Chłopie zrozum przestań się udzielac w czyms w czym nie masz zielonego pojęcia... powtórzę Ci łopatologicznie. W D.U.P.I.E mam czt i s3 tylko staram się doradzić komuś rzetelnie pokazując temat z każdej strony.
A że w odróżnieniu od Ciebie posiadam auta rwd i awd a do tego jeżdziłem mocnymi fwd to wiem że nie jest wszystko tak proste jak się wydaje czytając tabelki. Budżet jest taki a nie inny a do tego w tytule jest zabawa...
szybki napisał(a):Napisz do fcg bo kiedyś wklejał koszty zrobienia 1,8t na 300km.to zobaczysz że tego jest sporo.
Bartolekk napisał(a):czegoś tu nie rozumiem ale nie ważne
fcgetin napisał(a):Tak więc mamy 7800 zł za same części. Do tego program minimum 1000 zł, pasowałoby też ogarnąć hamulce, sprzęgło dać w kevlar. Bez conajmniej 10 tys zł nie ma więc co podchodzić.
szybki napisał(a):Czyli jak dodamy starter po zakupie, poślizgi to spokojnie dojdziemy do 35k
Wumba napisał(a):i pyklo 265km 363nm
Mankovsky napisał(a):Twierdzisz, że około 300 km i 400 nm w s3, która waży 1.4t nie będzie odpychac? Wydaje mi się, że czas koło 5/5.5 do 100 będzie, a taki czas jest już bardzo zadowalajacy,
Invi napisał(a):I właśnie o RX8 pomyślałem, mam fetysz żeby kupić śmietnik i samemu ogarnąć remont silnika. Koszty cześci nie są kosmicznie wysokie więc jak coś skopię to stratą będzie głównie mój czas