REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Tribul, to nie jest tak jak piszesz.Spróbuj posypać solą bryłę lodu nawet gdy będzie minus 30 st.Zobaczysz co się natychmiast zacznie dziać,będziesz zdumiony!
maniaq napisał(a):Kurcze Myszkin auto jest po to żeby nim jeździć używać i sprzedać bądź zezłomować:P korozja jest w naszych warunkach nieunikniona, także jak nie masz jeszcze śladów korozji to wyluzuj bo ci żyłka pęknie:) Ja mam i się nie przejmuje:). Wiem że trzeba to zrobić i tyle nie ma co panikować i się podniecać. Takie jest moje zdanie.
qki007 napisał(a):maniaq napisał/a:
Kurcze Myszkin auto jest po to żeby nim jeździć używać i sprzedać bądź zezłomować:P korozja jest w naszych warunkach nieunikniona, także jak nie masz jeszcze śladów korozji to wyluzuj bo ci żyłka pęknie:) Ja mam i się nie przejmuje:). Wiem że trzeba to zrobić i tyle nie ma co panikować i się podniecać. Takie jest moje zdanie.
Ta.. olej też wymieniać co 50k km, filtry jeszcze rzadziej, no po co się martwić.. przyszły kupujący będzie się martwił.
qki007 napisał(a):Ta.. olej też wymieniać co 50k km, filtry jeszcze rzadziej, no po co się martwić.. przyszły kupujący będzie się martwił.