witam
mam takie pytanie mianowicie zablokowało mi koło z tyłu(bęben)
po zaciągnięciu ręcznego udało mi się odblokować po ucięciu linki hamulca
ręcznego i po ruszeniu pare razy w tył przud i ostukaniu bębna
dojechałem na osiedle i miałem za moment jechac do mechca wymieniać szczęki
ale znowu zablokowało z tym że teraz zablokowane jest dziwnie bo do przodu blokuje
do tyłu nie ...
pytanie moje jest takie czy moge uszkodzić jakoś napęd próbując go pobujać czy treż troche pomęczyć do przodu pociągnąć na zblokowanym kole by się to odblokowało
(spróbuje zdjąć bęben ale przedtem się nie dało teraz może się uda)
za bęben zabiore się jutro bo dzisiaj mam już dość chyba że znowu się odblokuje to
odstawie d omecha niech to ogarnie ..
co do zardzewienia chyba raczej nie bo zrobiłem 40 km od awari do dmu to szurało cały czas
takze to juz pewnie szczeny do wymiany
ale do bębna zaglądnę jeśli będę mógł go otworzyć ..
no jakoś do mecha musze sie zataszczyć
Dobór oleju do samochodu - zanim napiszesz, przeczytaj Ostatnimi czasy nasi forumowicze mają problem z doborem oleju do silników w swoich samochodach, zatem słów kilka na ten temat - do silnika samochodu należy lać olej taki, jaki zaleca producent samochodu. Dotyczy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.