no i jeszcze to - stukać mi coś zaczyna z przodu auta - coś jakby stabilizator? tylko, że wymieniałem pół roku temu - fakt drogi we wrocku są mocno dziurawe, ale jeśli końcówki drążków stabilizatora mam wymieniać co pół roku to plajta może te założone były jakieś lipne - nie pamiętam ceny, ale może poradzicie jakie założyć ewentualnie żeby nie padały tak często?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Luksusowa terenówka w eleganckim wydaniu - Lexus LX 570 S Australijski oddział Lexusa wprowadza na rynek model LX 570 S w nowej wersji. Flagowy SUV japońskiej marki zyskał odświeżony wygląd i nowe obręcze kół. Pod maską luksusowej terenówki nadal pracuje potężna wolnossąca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.