REKLAMA
Musi być koniecznie Audi? Znalezienie sensownej sztuki w PL to szukanie igły w stogu siana. Może coś z poniższych aut?
Rover 75
Mazda 6
Ford Mondeo Mk3
Volvo S40/S70
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
raczej to pierwsze.szybki napisał(a):czy ja jestem sknera czy ktoś powinien wybrać się do lekarza od głowy żeby nie mówić że norma jest wydanie takiej kasy na taki syf...
Kao napisał(a):Szybki Miesiac temu pisales to samo przy podobnym poscie. Jak Cie interesuje co ile kosztuja czesci to zadzwon do sklepu lub sprawdz i internecie. Zawsze podpierasz sie tymi samymi argumentami czyli wycieki spod glowic. Dziwi mnie to troche bo moj brat ma 2.8 ja tez mialem przez chwile i dluzzy czas 2.4 i zadnych wyciekow nie bylo (przypadek pewnie albo slepy jestem)
szybki napisał(a):
czy ja jestem sknera czy ktoś powinien wybrać się do lekarza od głowy żeby nie mówić że norma jest wydanie takiej kasy na taki syf...
raczej to pierwsze.
i to ja Ciebie prosze w swoim i innych imieniu. szukasz tylko kogo tu zjechac to jest Twoj problem. Zakonczylem wlasnie z Toba dyskusje, tyle. Co do mazdy to co roku wydac 1500-2000 na lakierke to tez tak srednio to sie usmiecha. Vectra tak jak kolega wyzej powiedzial z tym ze silnik silnik w turbo trzeba uwazac na panewki.szybki napisał(a):Mam do Ciebie prośbę jak chcesz robić ludziom wodę z mózgu to rób swoim znajomym