Zakup auta Daihatsu Sirion

09 Cze 2020, 20:34

Cześć! Mam do Was pytanko. Bardzo mi się spodobał Japońskiej produkcji Daihatsu Sirion rocznik 1999-2000. Nie wiem tylko jak jest z jego naprawą. Domyślam się, że ciężej jest znaleźć do niego części. Gdzie można takie auto serwisować w razie gdyby się zepsuło? Dodam, że mieszkam w okolicy Koszalina. Może ktoś coś wie na temat tego autka i chce mi powiedzieć jak się nim jeździ itp. :D
Kakifly
Obserwowany

10 Cze 2020, 11:07

To auto na niektórych rynkach sprzedawana było jako Toyota Duet więc sporo części będzie od tej właśnie marki pasowało. z serwisowaniem poradzi sobie każdy mechanik jak będzie miał części bo auto jest proste konstrukcyjnie :D
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

10 Cze 2020, 11:14

A czy jest ono bardzo awaryjne? Co chodzi o jakieś droższe rzeczy.
Kakifly
Obserwowany

10 Cze 2020, 16:10

Ogólnie te auta nie są awaryjne, części w miarę dostępne chociaż może się trafić coś czego nie ma wtedy pozostaje tylko internet. . Jak chcesz mieć auto nietuzinkowe to czemu nie.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi quattro - historia napędu
    Dzięki quattro, Audi stało się pionierem stosowania napędu na cztery koła w samochodach osobowych. Początki projektu sięgają zimy 1976/77. Wówczas grupa inżynierów Audi odbywała jazdy testowe w zasypanej śniegiem ...