REKLAMA
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Mam problem z wyborem auta do 25-30 tys zl (max) (na samo auto).
Wymagania:
- benzyna
- silnik najlepiej 1.6
- rozcznik od 2010 w gore
- 5d
-najlepiej hatchback
-wyposazenie( nic specjalnego klima moze byc manualna elektryczne szyby przednie , a reszta to co bedzie
auto uzytkowane bedzie w miescie ( do pracy /na zakupy/ raz w roku gdzies na wakacje mazury itp). roczny przebieg mysle ze nie wiekszy niz te 15tys-20tys max. Ogolnie bardzo podoba mi sie kia ceed I /hyundai i 30/opel astra j. Ktory z tym aut byscie polecili? auto bedzi sluzylo przynajmniej z 5 lat taki mam zamiar( nie lubie czesto zmieniac samochodow. najwazniejsze zeby zawiózł mnie z punkty a do punkty b, byl w miare bezawaryjny ale wiadomo roznie to bywa nie ma na to reguły. i w miare tania eksploatacja. mysle ze wszystko co potrzebne opisalem. ostatnio sprzedaalismy wraz z zona ford ka I 99r 1.3 benzyna wiec wiadomo ze kazdy inne auto nowsze bedzie duzo bardziej komfortowe. czekam rowniez na inne wasze propozycje. 2 sprawa czy oplaca sie kupic auto u autoryzowanego dealera? ( nie mylic z komisem zwyklym;) )Z Gory dziekuje.