REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kierunkowskaz napisał(a):Punciak gadasz takie bzdury że aż się nie chce tego czytać. To co piszesz to w większości części które w KAŻDYM aucie się zużywają po pewnym czasie. Cudów nie ma, zawieszenie, hamulce, wycieraczki, sprzęgło, paski, linki, akumulator i inne pierdoły nie są wieczne. Trzeba było kupić sobie rower najlepiej składaka to byś nie narzekał bo tam się nie ma co psuć, a kupiłeś samochód to się trzeba liczyć, że to tylko maszyna i na bieżąco się zużywa.
Kierunkowskaz napisał(a):Sorry, ale ja nie mam Fiata i nie jestem fanem. Tylko śmiać mi się chce jak ktoś pisze ze Fiat jest zły bo musiał wymieniać hamulce, zawieszenie, silniczek wycieraczek i takie inne pierdoły. Nie uważasz że to głupota?
Kierunkowskaz napisał(a):Hehe no tak tak. Wszystko złom tylko japońce dobre A zwróć uwagę na auta firmowe jeżdżące po naszych drogach. Jak dużo wśród nich Fiatów. Nawet w mojej firmie od lat jeżdżą TYLKO Fiaty, Yarisy nie zdały egzaminu. Nie są oszczędzane, Seicenta robiły po 300tys przebiegu bez remontu silnika, miały LPG. Teraz to samo czeka Pandy i Bravy. A wiesz czemu tak dużo firm kupuje Fiaty a nie dajmy na to Hondy? Bo to tanie w zakupie i eksploatacji samochody, a przecież tutaj kolega szuka właśnie takiego samochodu.
illusion napisał(a):barol91 to co piszesz jest irytujace.. 5000 zl za astre z 94 roku? to trzeba miec zaburzenia psychiczne, lub mieszkac za Bugiem, gdzie ceny sa wyzsze no i dostep do aut zachodnio europejskich ograniczony, 5000 zl astre mozesz kupic 99 rocznik. co do felicji to wlasnei m.in. przez nie skoda nie ma zadnej renomy.
comir napisał(a):ja już totalnie mam mętlik w głowie;) fiaty nie, deawoo nie, skody nie ... i juz się wypstrykałem z pomysłów. w sumie nie spodziewałem ze ktoś mi da gotowy pomysł na samochód za 5000, ale miałem nadzieję że może chociaż parę (jednoznacznych;)) wskazówek dostanę.
A co myślicie o tym:
[link do Gratka wygasł]
tylko zastanawia mnie ten przebieg.