REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):Forum schodzi na psy powoli a to własnie przez takie osoby które nie widzą świata poza niemcami i japoncami bo według nich reszta samochodów typu Daewoo,Ford,Fiat itd. są tandetne,macie BMW czy inne to sie cieszcie,każdy jezdzi tym na co go stać i według własnego gustu,ja całe życie bede pozytywnie nakręcony na marke Daewoo w szczególności Lanosa bo złego slowa o nim nie powiem,w rodzinie jest od 7lat to do czegoś zobowiązuje,czasy sie zmieniają a nie którzy dalej uznają że o motoryzacji wiedzą wszystko najlepiej co jest dużym błędem,i z dnia na dzień widze że coraz mniej osób zagląda na to forum i tak też jest również ze mną,widze że powoli nie ma to sensu żeby być i wypowiadać sie na tym forum bo są inni "ważniejsi" którzy wiedzą wszystko doskonale i nie dopuszczą do słowa innych a jeśli już to potem
zaczyna sie krytyka.Raz pokazałem mojemu znajomemu mechanikowi to forum to myślałem że sie chłopak popłacze z głupoty nie których osób i nie powiem bo miał chłopak racje a już w swoim życiu przerobił nie jedno auto.
żal.pl i tyle na koniec,bez odbioru!!
barol91 napisał(a):
barol91 napisał(a):żal.pl
barol91 napisał(a):ma nakręcone ponad 250tys.km bez żadnej większej awarii
a z Lanosa według Ciebie można coś fajnego zrobić? Pytam tylko z ciekawości bo jeszcze styczności z podrasowanym Lankiem nie miałem (co oczywiście nie znaczy że takich nie ma). Pozdrawiambarol91 napisał(a):typowo pod tuning
comir napisał(a):A ma ktoś może jakiś dobry przykład umowy kupna-sprzedaży? Oczywiście jak najkorzystniejszą dla kupującego.
tower napisał(a):uwazaj tylko w 16zaworowych na paski rozrzadu bo lubia pekac, i troszke skrzynia wysiada w tych silnikach wydaje mi sie ze za slaba skrzynia do tych 103km, moja mimo tak malego przebiegu juz troche slychac