Mam na oku parę aut, są sprowadzone z litwy natomiast dostępne w moim mieście. Czytałem już różne historie jak to auta z litwy są składane z 4 innych itp. Bardziej chodzi mi o formalności: jakie dokumenty powinno posiadać takie auto by móc je zarejestrować w Polsce? Jak wyglądają dowody rejestracyjne? Tak jak mówiłem, auta są w moim mieście więc mam możliwość zawiezienia ich do zaprzyjaźnionych mechaników i na wybrane stacje diagnostyczne. Liczę na waszą pomoc!
Samochodów składanych z czterech jest tyle, co w polsce. Jak będziesz dobrze szukał to znajdziesz Nie przesadzajmy jednak z tymi opiniami!
Odnośnie dokumentów do rejestracji. Standardowo, jak samochdy z poza granic kraju: - przetłumaczone dokumenty - badanie techniczne - dowód rejestracyjny - dobrze będzie zobaczyć wcześniejsze ubezpieczenie
Ja bym odpuscil Litwe, juz lepiej na "zachod" na Litwie zeby kupic taniej, kupisz rumpla..zreszta nie wiem czy chcesz kupic z Litwy (sprowadzony z zachodu) czy poprostu na litewskich blachach, ale w sumie sprowadza sie to do jednego ze to bedzie szrot..
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Najwyższy czas na zmianę opon z letnich na zimowe Dla kierowców, którzy korzystają z opon sezonowych, najwyższy czas na zmianę ogumienia z letniego na zimowe. Kierujący w Polsce mają obowiązek dbania o stan techniczny pojazdu, a jego istotnym elementem jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.