Mam na oku parę aut, są sprowadzone z litwy natomiast dostępne w moim mieście. Czytałem już różne historie jak to auta z litwy są składane z 4 innych itp. Bardziej chodzi mi o formalności: jakie dokumenty powinno posiadać takie auto by móc je zarejestrować w Polsce? Jak wyglądają dowody rejestracyjne? Tak jak mówiłem, auta są w moim mieście więc mam możliwość zawiezienia ich do zaprzyjaźnionych mechaników i na wybrane stacje diagnostyczne. Liczę na waszą pomoc!
Samochodów składanych z czterech jest tyle, co w polsce. Jak będziesz dobrze szukał to znajdziesz Nie przesadzajmy jednak z tymi opiniami!
Odnośnie dokumentów do rejestracji. Standardowo, jak samochdy z poza granic kraju: - przetłumaczone dokumenty - badanie techniczne - dowód rejestracyjny - dobrze będzie zobaczyć wcześniejsze ubezpieczenie
Ja bym odpuscil Litwe, juz lepiej na "zachod" na Litwie zeby kupic taniej, kupisz rumpla..zreszta nie wiem czy chcesz kupic z Litwy (sprowadzony z zachodu) czy poprostu na litewskich blachach, ale w sumie sprowadza sie to do jednego ze to bedzie szrot..
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Bezpieczny rowerzysta - 5 zasad które warto znać Z roku na rok na naszych ulicach przybywa rowerzystów. Tylko w 2013 roku w Polsce sprzedano 1,28 mln rowerów, a tendencja jest rosnąca. Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad (GDDKiA) szacowała ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.