Witam! Przymierzam się do zakupu auta a konkretnie mam na celowniku dwa: Opel Astra G 1.6 benzyna (1999)/ VW Polo 9n 1.4 benzynka (2002). Oba auta oscylują w cenie do około 6 tyś w zakupie. Wyposażenie w Usterce trochę lepsze ale obydwa moją elektryczne szyby. I teraz tu się zaczyna problem bo sam mam dylemat co wybrać na pierwsze auto. Mam prawo jazdy 2 lata i nie chcę już takiego gruza do nauki tylko żeby jeździł i samemu ewentualnie przy nim grzebać. Więc pomóżcie które będzie lepszą opcją. Z góry wielkie dzięki
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Nie mniej niż 1 metr od rowerzysty podczas wyprzedzania Zimą kierowcy odzwyczaili się od jednośladów na drogach. Wiosną, gdy warunki atmosferyczne są bardziej przyjazne i bezpieczniejsze dla rowerzystów czy motocyklistów, na ścieżki rowerowe oraz drogi powracają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.