REKLAMA
Część panowie , zwracam się do was ponieważ uzbierałem na swoje drugie auto pieniądze i zamierzam zakupić auto do kwoty 37tyś.
Auto będzie używane codziennie , dojazd do pracy , sklepu , wyjazdy nad morze , góry i czasami zdarzy się za granice.
Samochod fajnie jakby był powyżej 2008r, z fajnym wyposażeniem.
Zastanawiam sie nad jednostką czy diesel czy benzyna co lepsze rocznie jakieś 18-19tys.
Pytanie czy aut szukać na niemieckich parkingach czy w polsce u prywatnej osoby lub od handlarzy.?
O to auta którymi mialem okazje chwile kierować i coś z tych aut wybrac bym chciał.
1. Opel inisignia 2.0 160km , 1.8 140km , 1.6 180km co sadzicie o tych jednostksch ?
2. Volvo s80 bardzo fajne auto wygodne lecz zastanawiam sie czy takiego volvo 2008-2009 znajde do tej kwoty
3. Audi A3 interesuje mnie 2.0 tdi 140km oraz silniki benzynowe i słyszałem że nie sa zle jak znajdzie sie zadbany egzemplarz auta
4. Ford Focus Mk3 tutaj nie wiem njc jaka jednostkę można brać pod uwage
5. Bmw e90 2.0 163 lub 177 co sadzicie? A może coś z benzyny wart uwagi ?
6. Mazda 6 drugiej generacji tutaj martwi mnie ruda tylko.. warto?
Trochę się rozpisalem lecz wole napisać u was na forum i się dowiedziec jakie moge auto kupić bo 37tys nie jest malo a szkoda dac na jakies auto co bedzie skarbonka i będę zalowal zakupi .
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę