REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):1. Skoro sprowadził, opłacił, zarejestrował, ubezpieczył, wymienił oleje/filtry, wstawił nowe radio i ogarnął wnętrze to dlaczego sprzedaje po 3 miesiącach? (bo zakładam, że właśnie we wrześniu ją przyciągnął)
2. Ekspertem od oceny po zdjęciach nie jestem ale wydaje mi się, że miała malowane kilka elementów (generalnie tył ale głowy nie dam).
3. Nie kupuj auta bez sprawnej klimatyzacji. Gdyby to była pierdoła to na pewno ktoś by to zrobił (czy obecny czy poprzedni właściciel)
4. Ogłoszenie nieaktualne
szybki napisał(a):Więc auto pewnie było sprowadzone na psobę fizyczną w czerwiec/ lipiec, ktoś zrobił podstawy do pojeżdżenia sobie wokół komina, minęło pół roku i bez podatków pozbędzie się auta z zyskiem albo po wyjściu na zero.
szybki napisał(a):P.s.
Ciekawe jakie story powstałoby w stosunku do mnie/brata i moich kolegów
szybki napisał(a):przeslanie tego forum wygląda tak że w/g Was
szybki napisał(a):invi Ale do tych faktów ułożyłeś story...pt.no bo kto kupuje auto i sprzedaje po 3 mcach ? Czyli co sugerujesz ?
szybki napisał(a):Ogólnie obstawiałbym szanse powodzenua pół na pół z minusem za miejsce czyli Ostrów Maz.
szybki napisał(a):Co do papierów to ściemnia a Ty skup się na tym co masz z wydziału komunikacji czyli na dowodzie i karcie pojazdu.
szybki napisał(a):Klima hmm pewnie jest walnięty kompresor bo jak byłby sam przewód to już by działała...trzeba sprawdzić co się dzieje po włączeniu i czy passek napędzający jest założony,
szybki napisał(a):Brr a daleko masz do Ostr.Maz?
szybki napisał(a):Co do ac sądze że nawet jak na skp będą bagatelizować usterkę to i tak trzeba spodziewć się czegoś więcej niż wymiany jakiegoś uszczelnienia.