REKLAMA
Witajcie,
Nie jestem pewny czy dobrze wybrałem kategorię, ponieważ moje pytanie jest ogólne i brzmiałoby raczej "Jak kupić auto?".
Jestem z Białegostoku. Mam na oku pewien samochód Hondy od prywatnego właściciela za ok 12 000 z miasta Ostrów Mazowiecka. Chciałbym zorganizować przegląd przedzakupowy. Tak się składa że jest niedaleko ASO Toyoty, niestety powiedzieli mi że nie świadczą takich usług dla aut innych marek, mogą zrobić tylko ścieżkę diagnostyczną (mają stację kontroli pojazdów) - a to chyba nie jest wystarczające? Chciałbym aby ktoś też ocenił całokształt auta razem z silnikiem.
Czy macie jakieś pomysły z własnego doświadczenia, jak się za to zabrać? Gdyby było blisko ASO Hondy to po prostu bym tam zabrał, a jak nie ma to mam problem. Znalazłem pewne ogłoszenie na olx ale nie mam żadnej pewności że te osoby coś sobą reprezentują, link poniżej. Czy ktoś z Was korzystał z usług takich rzeczoznawców, ewentualnie ma pomysł jak mógłbym ich zweryfikować? A może macie jakieś inne pomysły/specjalistów do polecenia na sprawdzenie auta?
[link do oferty na Olx wygasł]