REKLAMA
Barol napisał(a):według mnie wcale mu nie o to chodziło tylko o spam który zaczeliście robić razem z galakty i jeśli nie przestaniecie to ode mnie też dostaniecie ostrzeżenie..
Kolego drogi, spamem są informacje pozbawione merytorycznej wartości, których osoba pytająca nie potrzebuje. Ja odpowiadałem jedynie na pytania na co zwrócić uwagę przy zakupie Meganki i czy w ogóle warto ją kupić, bo wiem o tych autach więcej niż przeciętny forumowicz - każdy mój post (Galakty'ego zresztą również - tu będę go bronił) dotyczył tej kwestii. Cała dyskusja była ściśle związana z tematem, a dyskusje są esencją forum - mamy prawo do posiadania różnych zdań i ich wymiany, a autor tematu dzięki temu ma możliwość poznania różnych punktów widzenia na ten temat, a nie "jedyny słuszny", zgodny z Waszą przyjętą linią, że to świetne auto. Doprawdy nie rozumiem jak można było za naszą konwersację dać nam po ostrzeżeniu - to całkowicie sprzeczne z regulaminem, którego stosowania macie przestrzegać. Napisałem do admina w tej sprawie - jak dla mnie Mike po prostu zwalcza w ten sposób niewygodnego forumowicza.