REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):według mnie wcale mu nie o to chodziło tylko o spam który zaczeliście robić razem z galakty i jeśli nie przestaniecie to ode mnie też dostaniecie ostrzeżenie..
takie pojęcie zasadniczo nie istnieje w tym budżecie, tak jak koledzy napisali - szukasz konkretnego egzemplarza.pawelm318 napisał(a):Jakie auto z silnikiem 1.6 , 1.8(lpg nie wymagane i klima byla by mile widziana) jest realne do kupienia w okolicy 5000?
dokładnie takBarol napisał(a):według mnie wcale mu nie o to chodziło tylko o spam który zaczeliście robić razem z galakty
jesteś mi zupełnie obojętny, mogłeś równie dobrze pisać o kilkuset innych markach - też bym cię ukarał.CrazyHorse napisał(a):jak dla mnie Mike po prostu zwalcza w ten sposób niewygodnego forumowicza.
no i nikt z ponad 3k oglądających się nie skusił, a to bardzo dziwne zważywszy na fakt, że próg bólu, jeśli chodzi o stan techniczny, wśród klienteli Jedynie Słusznego Koncernu jest bardzo dużygalakty napisał(a):. Niby ok, ale zastanawia mnie jak auto było traktowane skoro przy takim przebiegu szklanki poszły do wymiany