Witam Mam takie pytanie jak wygląda zakup samochodu u nas w Polsce na Niemieckich tablicach rejestracyjncyh? Sprzedający opłacicł już wszystkie koszty i wystawia fakture vat marża Tylko co z tymi tablicami ? Kiedyś jak kupowałem były tablice tymczasowe tzw przewozowe i oddawałem je przy rejestracji w urzedzie lubi pisało się oświadczenie że samochód został przywieziony do kraju na lawecie. Ktoś może mi pomóc i to wytłumaczyć?
Aha uuuuuu no proszę nawet nie wiedziałem że coś takiego jest Czyli co samochód musiał przyjechaćna lawecie bo tak czy inaczej miał by tablice przejazdowe zgadza się? Albo ktoś cośkombinuje bo na tablicach przejazdowych jest data Samjużnie wiem
Auto prawdopodobnie przyjechało na lawecie zostały zakupione takie tablice i potem jest w ogłoszeniu że po wykupieniu ubezpieczenia możliwy powrót na kołach a tu guzik prawda bo w briefie widnieje że jest wyrejestrowany a wiadomo jak wyrejestrowany to i nie dopuszczony do ruchu w razie kontroli policji to w najlepszym wypadku będzie mandat. W najgorszym laweta a nawet i sąd.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Nie blokuj skrzyżowania i pasów Skrzyżowanie zablokowane przez samochód, który nie zdążył przez nie przejechać np. przed zmianą świateł, to częsty widok. Perspektywa mandatu nie zawsze wystarczy, by zapobiegać takim zachowaniom kierowców. ...
Dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu? Zainwestowanie w tuning samochodu może mieć wiele korzyści i może być ciekawym doświadczeniem dla miłośników motoryzacji. Poniżej przedstawiam kilka argumentów, dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.