samuray napisał(a):Dlatego napisałem jak niżej
![Uśmiechnięty :-)]()
Do Niemiec jeździ sporo osób, z którymi można się wybrać po auta...
tak jeżdżą, Zarebsky i inne tego typu spędy, na Berlińskie place 90% jeździ ,działa to na zasadzie że wsiadasz z jegomościem wraz z innymi ludźmi zostajesz wypuszczony na plac pełen aut i sobie szukaj , oczywiście musisz mu zapłacić 500-800zł niezależnie czy coś kupisz czy nie, wielu wraca z niczym bo to w sumie takie troche bez sensu, dodatkowo presja czasu bo inni też kupują, lub już kupili itp, itd, osobiście nigdy bym nie pojechał po samochód i kupował w ten sposób,
takie place to pamiętam 10 lat temu jeździłem tam po samochody, ale i to nie zawsze , tylko czasami. Sam tam mozesz sobie pojechać okolice lotniska Tempelhoff jest tam pełno arabskich placy
tu masz kanał takiego gościa
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Do Danii jako laik nie masz po co jechać tym bardziej , bo tym bardziej nic nie kupisz, tam sam dojazd to często gęsto jest już 2500,-- PLN promy , paliwo itp, mosty, dlatego wyjazd tam jest mało popularny, tam się kupuje inaczej
![Szczęśliwy :D]()
, raczej bardzo małe szanse żeby odebrać auto w tym samym dniu co zakup, przeważnie nie jest "gotowe", nie ma przeglądu technicznego który trzeba zrobić, a jeżeli nie przejdzie przeglądu to zapomnij że odbierzesz samochód, do 2 tygodni SKAT może skontrolować taki samochód więc i tak Ci go nikt nie wyda jeżeli nie jest "gotowy", 2 tyg. też nie będziesz tam czekał w hotelu na auto bo z torbami pójdziesz, 2 raz też nie będzieCi się opłacać jechać do DK bo to kolejne 2500,-- PLN do kupeczki i tak mogę Ci wymieniać