Ja tylko dodam, że oczywiście z racji tego że nie mam nic do ukrycia i że samochód był przywieziony w całości jako bezwypadkowy, wszystkie informacje są podane w ogłoszeniu. Jest podany Nr VIN, można sobie sprawdzać itp, Samochód oczywiście nie miał szkód, nie nosi śladów napraw, powłoka lakiernicza oryginalna. Taxi nie taxi, ja chciałbym żeby każde auto takie było i może być taxi.
Co do tablic to i generalnie przewiezienia auta w dowolne miejsce też nie ma problemu, ale Tomku uwierz mi że klienci którzy przyjeżdżają z drugiego końca polski a są tacy nie mają najmniejszej ochoty żeby wrócić i drugi raz przyjechać z oryg. tablicami i OC i nie mają najmniejszej ochoty żeby brać lawetę. Wiesz nie handlujesz to masz inną wizję na ten temat.
Więc co im pozostaje? To jest jakieś tam wyjście.
Myślisz, że nie chciałbym dać klientowi możliwości w pełni legalnego powrotu na kołach?
Ale spokojnie po nowym roku wszystkie samochody będą już zarejestrowane więc problem się sam rozwiąże, natomiast trzeba będzie podnieść cenę o koszt rejestracji i ubezpieczenia.
Takich mamy rządzących że w ostatnim głosowaniu PIS odrzucaja tak długo oczekiwane tablice profesjonalne które załatwiłyby temat.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]