Taki kontrprzykład, taka toyota która zarejestrowana była jako taxi, ale tym taxi nie była:
SB1EG76LX0E099106
Oferowana za naprawdę spore pieniądze, klient sprawdził, pojechał i kupił i nie przeszkadzało że ma taki zapis.
I takich samochodów jest bardzo dużo czasami reimportowanych do Niemiec,
Po co takie zabiegi się robi? A no jak ktoś nie wie to niech poczyta.
Takich samochodów rejestrowanych jako taxi a tym taxi nie będących jest dużo,
Mój egzemplarz nie jeździł na żadnym taxi, właścicielem był ktoś inny, ot chociażby można zobaczyć stan foteli , wyglądają jak nowe , skóra nie nosi śladów zużycia, samochód jeździł również między Danią a Niemcami, no ale ja tam nie zamierzam się tłumaczyć.
Szybki też 100% racji
Mogłeś klientowi powiedzieć że oddajesz auto do Aso na demontaż , sprawdzenie wszystkich elementów silnika, tłoków, panewek , pierścieni ,pomiar , sprawdzenie stopnia zużycia, po czym montaż tego z powrotem , Za robociznę , koszty uszczelek , oleju, itp, płaci klient
![Śmiech :lol:]()
Więc sami widzicie, do czego to dochodzi, to jakieś chore jest , patologia,
Zobaczcie ten filmik, dlaczego klient nie kupił samochodu, pojechał gdzieś tam na drugi koniec europy.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
już niedługo trzeba będzie chyba kupować nowe samochody, i sprzedawać je 20-30% poniżej zakupu bo tak chce polski klient, oczywiście dać pełną gwarancję i sprzedać ze stratą, ma być tanio i dobrze.
Tą Astrę nawet miałem ochotę zakupić, aczkolwiek nie lubięzbytnio takich samochodów, ale chyba odpuszczę, bo znowu
zgłosi sie januszeria, sprawdzi po
VIN że ma szkodę całkowitą w DE (a uszkodzenia są naprawdę śmieszne) i januszeria będzie później tylko Obsr...wać po internecie jakim to oszustem jesteś bo wymieniłeś lampę i zderzak.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Dobra koniec OT, przyjemnej niedzieli życzę, a januszom, pakować termos i kanapki i ogień na placyki do Niemiec po te Igły na arabskich placach