REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jaaasne, Tomku wydaje mi się że trochę poleciałeś po bandzie. Tak z ciekawości możesz mi wytłumaczyć co robi właściciel auta które trafiło na grad, na wandala który postanowił pokazać swoją twórczość na aucie, na ciężarówkę że żwirem która jechała przed nim, na wichure która niesie za sobą różne elementy i wiele innych przypadków? Rozumiem że takie auta obligatoryjnie idzie na export bo już jest beee? Ciekawy jestem....tomekdk napisał(a):300-400um to niestety malowanie po całości, praktycznie niespotykane w Danii
Kao napisał(a):Tomku wydaje mi się że trochę poleciałeś po bandzie. Tak z ciekawości możesz mi wytłumaczyć co robi właściciel auta które trafiło na grad, na wandala który postanowił pokazać swoją twórczość na aucie, na ciężarówkę że żwirem która jechała przed nim, na wichure która niesie za sobą różne elementy i wiele innych przypadków?
Kao napisał(a): Rozumiem że takie auta obligatoryjnie idzie na export bo już jest beee?
Kao napisał(a):Zwykle fabrycznie jest to 120 mikro czasami zdarza się nawet 180 a np w autach z Japonii np Mazdy maja nawet o 60 mikro ale to nie o tym....
tomekdk napisał(a):Dlatego pozwólcie mi tutaj pomagać ludziom