Witam! Auto widnieje w systemie jako samochod uszkodzony Pierwsza rejestracja 09-06-2009 Wyrejestrowany 07-12-2015 Ostatni przeglad techniczny 10-06-2015 bez zastrzezen, przy stanie licznika 136.000 km. Pozdrawiam.
Niestety nie mam takiej mozliwosci sprawdzenia co dokladnie bylo uszkodzone. Zgodnie z dunskim prawem samochod tzw. uszkodzony to samochod ktorego uszkodzenia nie przekraczaja 55% i wartosc naprawy jest oplacalna. Nie wiem kiedy sprzedajacy powiedzial Ci o malowaniu - czy na poczatku?, czy jak powiedziales ze mial szkode?. WArto sprawdzic miernikiem lakieru poszczegolne partie i upewnic sie czy mowi prawde. Pozdrawiam.
DZIĘKUJĘ BARDZO ZA INFO ,POWIEDZIAŁ MI PODCZAS PIERWSZEJ ROZMOWY PRZEZ TELEFON.A AUTA NIE WIDZIAŁEM BO MAM 530 KM DO SPRZEDAJĄCEGO I DLATEGO NIE WIEM CZY WARTO JECHAĆ
BladeScan, czyli kolejny świetny/świetlny system Lexusa. Jak działa? Dobra widoczność na drodze to podstawa bezpieczeństwa. Wiedzą o tym nawet przedszkolaki. A tym bardziej producenci samochodów, którzy prześcigają się w tworzeniu coraz lepszych systemów oświetlenia samochodowego. ...
Zaglądamy do warsztatu - renowacja klasycznej Toyoty 2000GT w RPA Na początku marca 20201 roku Toyota South Africa ogłosiła, że rozpoczęła renowację jednego z niewielu zachowanych egzemplarzy największego skarbu wśród historycznych modeli marki – sportowego coupe 2000GT. Po ...
Samochód wyrejestrowany 29/10/2015 z przebiegiem 166.000km. Ostatni przegląd w Danii 17/02/2014 z przebiegiem 132.000km. Wyrejestrowany jako nieuszkodzony. Wszystko powinno być z autem w porządku, choć nigdy nie wiadomo co działo się z nim od 29/10/2015 do chwili obecnej.
Witam. Pierwsza rejestracja 13-07-2006 Wyrejestroewany 03-02-2016 Ostatni przeglad techniczny 29-07-2014 bez zastrzezen przy stanie licznika 117.000km Jeden wlasciciel w Danii. Wyglada na to, ze wszystkie info w ogloszeniu sa prawdziwe Pozdrawiam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.