System nic nie pokazuje odnośnie tego numeru vin, więc auto albo nie jest z Danii (w cą jednak wątpię) albo jest sprowadzony jakiś dłuższy czas temu. Sprzedający powiedział kiedy auto zostało sprowadzone. Można prosić jakiś link do ogłoszenia ?
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Witam, Spodobała mi sie pewna Honda Civic, podobno z Danii. Niestety na http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk ... gning.aspx nie mozna znaleźć nr VIN: SHHFK37600U003829 . Ciekawe z jakiego powodu? Chciałbym pojechać obejrzeć ale to ponad 300km i nie chcę robic sobie niepotrzebnej wycieczki. Czy ktoś mógłby mi pomóc wydobyć jakieś info dotyczące tego VINu? Z góry dziękuję.
Top Safety Pick+ 2013 dla Mitsubishi ASX 2013 Północnoamerykański oddział MMC – firma Mitsubishi Motors North America (MMNA) z prawdziwą satysfakcją poinformowała, że najpopularniejszy model w ofercie firmy – kompaktowy crossover Mitsubishi ASX 2013 ...
Wnętrze: sportowa atmosfera z innowacyjnymi detalami - BMW X2 Połączenie elementów wyposażenia charakterystycznych dla M z innowacyjnymi detalami sprawia, że wnętrze BMW X2 Edition GoldPlay jest równie sportowe, co ekskluzywne. Kierownica skórzana M z przyciskami ...
Witam! Volvo v70 - pierwsza rejestracja 21-01-2004, wyrejestrowany 29-02-2016. Stan licznika na dzien 29-02-2016 241.000 km, przeglad techniczny ok. Pozdrawiam
Dzieki za info. Dostepu do nr rej nie mam ale to, ze go nie ma w duńskiej bazie studzi mój zapał by go ogladać. Jeszcze raz dziękuję za oszczędzenie czasu i kasy na dojazd.
Witam Panowie potrzebuje informacji o aucie z Danii, chodzi konkretnie o Suzuki Swift które na drzwiach posiada naklejki z numerem. Według sprzedającego auto pochodzi z serwisu Suzuki i jeździło tam jako auto testowe. Co o tym sądzicie i czy faktycznie takie oznaczenia są i mogą być praktykowane w Danii.
Auto rzeczywiscie z 2010, wyrejestrowane 02-02-2016. Przeglady techniczne - 16-03-2012 stan licznika 5.000, 11-02-2014 stan licznika 8.000 km. Czyli przebieg moze byc autentyczny. Przy zakupie sprawdz ksiazke i rok produkcjii opon (powiniwn byc z 2010 jesli wszystko ok). Dziwne tylko to,ze zdjecia nie sa z dunskiego salonu suzuki tylko z jakiegos dunskiego komisu lub gieldy. Reszta wydaje sie byc ok. Pozdrawiam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.