darek505 napisał(a):Może ktoś powiedzieć coś na temat corsy z 2012r sprowadzona z Holandii rejestracja 67-TFK-1 a VIN W0L0SDL68C4082209 sprzedawca sprzedaje ją z 90 000 km
..sprawdzam prawie wszystkie marki, również Opla - potrzebujesz informacji ? -zapraszam
Witam, Nie wyświetla mi się na stronie z Danii przebieg auta o numerze WAUZZZ8K2DA179596 nr rej AC69584 Czy to poprawne, że nie ma historii przebiegu? Pozdrawiam Tomek
Witam serdecznie. Próbowałem sprawdzić samochód sprowadzony z Danii po numerze VIN, ale wyskakuje błąd. Proszę o pomoc w sprawdzeniu, czy auto jest bezwypadkowe i czy ma oryginalny przebieg. Samochód Honda, numer VIN SHSRE5790DU014782 Z góry dziękuję za pomoc.
Marka: HONDA Model: CR-V nr VIN: SHSRE5790DU014782 rej nr : AG19775 1 przegląd z dn. : 26.11.2015 przebieg: 72 000 km Rezultat: Nie wykryto żadnych błędów.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Lexus LS - limuzyna do dyspozycji Agnieszki Radwańskiej Lexus Polska, przy wsparciu Lexus Europe - podpisał umowę partnerską z Agnieszka Radwańska na rok 2013. Logo Lexus będzie widniało na tenisowym stroju Agnieszki Radwańskiej w wszystkich turniejach Wielkiego Szlema, turnieju ...
Dzięki serdeczne, to potwierdza dalsze uzyskane przeze mnie informacje na temat tego pojazdu. Aż jestem zaskoczony, że licznik "zdaje się" być bez ingerencji
NA wstępie witam serdecznie, w strachu przed mężem - pomóżcie kobiecie nie kupić szrotu: Auto Toyota avensis 1.8 benzyna VIN: SB1BJ56L50E011040 Strona duńska nie działa, pomoże ktoś sprawdzić przebieg, ewentualne usterki ? Obecny w aucie jest conajmniej podejrzany! Buźki!!!!
Mærke: Toyota Model: Avensis Variant: 2,0 Sd 4-d Nummerplade: VP40270 Stelnummer: SB1BJ56L50E011040 Første Registreringsdato: 28-10-2003 - pierwsza rejestracja w DK Przegląd 10-09-2015 przy stanie licznika 154.000 km Pozdrawiam
Alka26 napisał(a):Dziękuje za odpowiedź. Co oznacza fraza: Variant 2,0 Sd 4-d, obecnie w samochodzie jest silnik o pojemności 1.8 benzyna?
Największy problem jest w tym że 2,0 z którego pochodzi VIN jest z bezpośrednim wtryskiem więc nie założysz lpg no i z oszczędnością ma kłopoty ale to bardziej przez wtrysk niż pojemność.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.