@TomekoO - posiada status:
"Afmeldt grundet mangler" - wymeldowany ze względu na braki, co to dokładnie oznacza ... próbowałem znaleźć w sieci i ciężko, ktoś napisał, że może jakieś szkody, możliwe, tym bardziej, że samochód policyjny.
Tak przy okazji - to naprawdę niezłe okazy w tym wątku można spotkać
![Wink ;)]()
A samochód wymeldowany w Danii 02-05-2014 ... tak, 2,5 roku temu.
@mauli2005 - z podatkami, bezpieczeństwem transakcji nie pomogę, bo w tym nie siedzę.
Wiem jedno - że samochodu z komisu, albo od handlarza, który z tego żyje, nigdy w życiu bym nie kupił. Był taki okres, że już chciałem to sprawdzanie porzucić, bo jak nie szkoda całkowita, to przekręcony licznik, no, ale to sami sobie w kolano strzelają, bo ludzie się już coraz bardziej boją i będą dokładnie sprawdzać te auta - miejmy nadzieję.
A ta Honda wyglądała w Danii tak:
http://altomvarebiler.dk/wp-content/upl ... 99x444.jpgbyła zarejestrowana jako VAN, czyli siedzenia tylko z przodu, odgrodzenie, i z tyłu paka. Wyglądało to tak, jak na przykładowym zdjęciu, nie było kanapy.
Szkody nie ma, przebieg się zgadza, no ... ale w tym przypadku chodzi akurat o to, że była zarejestrowna jako VAN.
@ lordmop - szkody w systemie nie ma, 2 właścicieli, ostatni od maja 2014, wymeldowana we wrześniu 2016.
Trochę dziwna sprawa, bo ktoś we wniosku eksportowym podał przebieg 204000km, a taki przebieg miała z przeglądu w grudniu. Chociaż wypełniając ten wniosek czasami automatycznie wyskakuje przebieg z ostatniego przeglądu i ktoś po prostu mógł nie podać prawdziwego.
Przebieg tak jak sprawdziłeś, ostatnie dane z grudnia 2014.