Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
andrewb25 napisał(a):Taką Verso miałem w pierwszym lakierze....od pierwszego właściciela...benzyna 1.8 2011Rok
Sprzedawałem uwierzysz ? PÓŁ ROKU !!!
lejto007 napisał(a):sprzedawca mówi, że tylko takie otarcie było, jak dla mnie to nieprawda. Nie wiem jak z grubością lakieru z tyłu na klapie i na słupkach. Opony letnie i zimowe do wymiany, tak samo akumulator, górna osłona silnika pogryziona, przetarty fotel kierowcy. Sprzęgło mechanik powiedzial, że kobieta jeździła, niedługo do wymiany. Może bardzo wymyślam, tak to nic nie kupię, ale z drugiej strony 40 tys. to dużo pieniędzy, a tutaj trzeba jeszcze dołożyć, chociaż to części eksploatacyjne.
Rokiko napisał(a):napisałem tak z grubsza żeby było mniej więcej wiadomo jak to wygląda. Dodam jeszcze, że w Toyocie takiej jak ta w oryginale nie będzie więcej niż 130 μm, najczęściej 80 - 100 μm. @szybki jak się mylę to popraw mnie proszę.
@lejto007 mogło być tak że głównym punktem uderzenia było koło i częściowo poszło na nadkole i błotnik. Ja
lejto007 napisał(a):andrewb25 bardzo ładna toyota:-)
andrewb25 napisał(a):No ale ...takie są realia handlu autami w Polsce ...niestety patologia jest po stronie zarówno sprzedawców jak i kupujących
yeti65 napisał(a):Także z mojej perspektywy, te historyjki o "januszach", to raczej wymysł handlarzy, by usprawiedliwiać swoje machlojki.
andrewb25 napisał(a):Taką Verso miałem w pierwszym lakierze....od pierwszego właściciela...benzyna 1.8 2011Rok
Sprzedawałem uwierzysz ? PÓŁ ROKU !!!
Baza z danymi technicznymi samochodów marki TOYOTA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne TOYOTA