Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Skoro tak to oklejto007 napisał(a):To ASO to Kalinówka obok Świdnika
Piszę co widzę, a to raczej nie szukanie problemów. Warto czasem o takich rzeczach wiedzieć tu akurat się wyjaśniło.Invi napisał(a):szukacie na siłę problemów
Daj znać co tam wyszłolejto007 napisał(a):Jadę o 14.30:-)
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Rokiko napisał(a):Ostatnio miałem takie auto z trzema lewymi pieczątkami i akurat traf chciał, że przeglądy z ASO były w tym samym dniu co przeglądy w historii pojazdu. Okazało się że nie ma takiego ASO jak było na pieczątce
Nie jest źle bo z tych co sprawdzam to raczej takich z problemami jest jakieś 20% może za bardzo je weryfikujęMotoAlbercik napisał(a):Ty to masz pecha do tych aut...Tu zarżnięta skrzynia, tu panewka obrócona, teraz lewe pieczątki...Ehhh
Na pewno było malowane ale to nie jest źle bo taki wynik może oznaczać drugą warstwę lakieru i lekkie wyrównanie szpachlą. Zazwyczaj powłoka grubsza niż 200 μm oznacza dwie warstwy lakieru, powyżej 300 μm to szpachla.lejto007 napisał(a):Na nadkolu lewym tylnym jest 250-350 na mierniku grubości lakieru
Rokiko napisał(a):Zazwyczaj powłoka grubsza niż 200 μm oznacza dwie warstwy lakieru, powyżej 300 μm to szpachla.
lejto007 napisał(a):nie ma zbieżności na tym kole
Hm... napisałem tak z grubsza żeby było mniej więcej wiadomo jak to wygląda. Dodam jeszcze, że w Toyocie takiej jak ta w oryginale nie będzie więcej niż 130 μm, najczęściej 80 - 100 μm. @szybki jak się mylę to popraw mnie proszę.szybki napisał(a):Kao od nas na forum zna się na lakierach więc zasięgnij rady
MotoAlbercik napisał(a):Obecnie na rynku trzeba mieć naprawdę szczęście żeby kupić auto bez napraw blacharskich i lakierniczych.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki TOYOTA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne TOYOTA